Hoogspanningscabines

Ontwerp, realisatie, aanpassingen & onderhoud.

Wij installeren en plaatsen hoogspanningscabines. Daarnaast kan u ons inschakelen voor het verzwaren, vernieuwen, onderhouden en herstellen van bestaande elektriciteitscabines.

 

Waarom een hoogspanningscabine? 

 

Elektriciteit is de energie van de toekomst. Meer en meer toepassingen in je bedrijf vragen steeds meer stroom. Wist je dat een hoogspanningscabine dan een voordelige oplossing kan zijn?

Laagspanning blijven afnemen kan een dure zaak worden. Je betaalt vrij hoge distributiekosten. Als je veel vermogen nodig hebt, schakel je best een hoogspanningscabine in. Door de lagere distributiekost verdien je die investering na een aantal jaren terug. Onze cabines halen hoogspanning van het stroomnet, en zetten deze om naar de spanning die nodig is voor je bedrijf.

 

De kans is groot dat je behoefte aan stroom in de toekomst groeit. Productieprocessen schakelen van fossiele brandstof over naar groene stroom. Verwarming gebeurt steeds meer met elektrische warmtepompen. Je vloot wagens is in de toekomst elektrisch. Hoeveel laadpalen wil je? En zijn daar ook snelladers bij? Dan wordt een hoogspanningscabine mogelijk interessant voor jou. Vraag ons om raad. Elektro Dermo zorgt voor advies, ontwerp, plaatsing, renovatie en onderhoud van hoogspanningscabines.

 

Heb je nu al zonnepanelen op uw bedrijf liggen, of plan je binnenkort een plaatsing? Die produceren stroom, ook in het weekend als je bedrijf mogelijk stil ligt.

Onze hoogspanningscabines zijn ‘solar ready’ en zorgen dat de stroom die je teveel maakt, netjes op het net gezet wordt.

hoogspanningscabines main2x
Elektro Dermo HS INTOOG 4

Nieuwe hoogspanningskabines

Nieuwe hoogspanningscabines

 

Elektro Dermo ontwerpt, bouwt en installeert de hoogspanningscabine die je nodig hebt.

Als je een…

Lees meer
20170808 113822

Renovatie hoogspanningscabines

Hoogspanningscabines renoveren

 

Is je hoogspanningscabine verouderd, en aan renovatie toe? Heb je behoefte aan meer vermogen?…

Lees meer
Hoogspannings Cabine Inrichting 1 v2

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en herstelling

 

Hoogspanningscabines leiden vaak een onopvallend leven. Soms kijkt niemand er naar om… tot…

Lees meer